Dagens tema

polemiker
22.03.2019 kl 23:43 670

Synes også at det er flott at ungene engasjerer seg. Her heller ikke noe i mot at de er opptatt av miljøvern og utslipp av skadelige gasser til atmosfæren vi lever i. Dette er et globalt problem og må følgelig løses globalt. Om norske politikere hadde fulgt rådene til MDG eller ekstreme skolelærere ville ikke det utgjort noen forskjell.

Selv om man forbød alt av motorer eller utstyr som slapp ut Co2 i Norge, fant frem hest og kjerre, sykkeltaxi og seilebåter, ville ikke det utgjort en dritt på verdensbasis. Norge hadde imidlertid i løpet av svært kort tid blitt et uland og uten noen sjanse til å påvirke resten av verden til å ta mer miljøvennelige valg.

Det at nå en hel generasjon av unger blir opplært til "sivil ulydighet" eller streik kan få konsekvenser som sosialistene ikke helt har sett for seg. Neste gang er det ikke sikkert de er helt enige i saken. Kanskje ungene begynner å bry seg litt om deres eget skolemiljø?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.