Farma

peaf
22.01.2022 kl 08:51 2205

Det er verre med DNB markets, som ikke leser på denne tråden, og tydligen ikke på Asieris hjemmeside eller. Er det for PHO ikke betaler dem for det. Publiserer de bare stoff som PHO mater dem med, og lager en analys med det som grunnlag. Det virker mest som en omformulering av selskapets presentasjon, som de setter ett kursmål på mens selskapet kaller det guiding. Og vi ser jo att det mangler totalt innformasjon om vad som skjer rundt Cevira i Kina i presentasjonen. Er det ikke på tiden med en påminnelse vilke milepæler de snart for utbetalt vid en godkjenning. Og potensialen som Asieris der de seier at 3,5 mil i Kina er aktuell før behandlingen ( ca 14 mrd ). Man kan undre om PHO virkeligen ikke førstår vilket gullegg de har i sin eie.

Vi ser jo att bruket av hex/cys er tilbake på nivå med den føre pandemin. Så er det sikkert det samme med WLC og rigide scope og, så att pandemin hindrer Urologer at gå over til BLC virker litt konstruert. Da det att bruke en intensivseng er det samme om det er WLC eller BLC de bruker. Og att de ikke går over til BLC flexiscope er totalt oførståligt i pandemin, og det gjeller forøvrigt og. Så presenter Schneider økte kostnader i Q4 uten det gir positivt resultat i scopesalget, blir det ett nytt kursras vid Q4 resultatet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.