Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

acyal
23.01.2022 kl 23:49 2267

Gåsø sin side kommer nok til å vinne neste gang nok en gang med enda flere stemmer. Er mange i nærområdet til NTS som stiller spørsmåltegn over opprørsgruppen nå over den EGENTLIGE agendaen deres og samt at de vil lage så mye ufred i hele konsernet nå på så kort tid som er veldig usunt for både den ene og andre. Så tipper at det er flere av de som var med i den originale opprørsgruppen snur side på neste EGS samt en del småaksjonærer snur side.

Men for å sette alt litt på spissen, hvis man KUN tenker aksjer og penger her, hvorfor vil vi småaksjonærer at NTS skal selge NRS ? Man skulle jo tro at dette er et kjempeinvestering på sikt, som skaper bedre inntjening for alle parter, muligens kjøpe seg mer opp i NRS for å bli et større selskap?

Er enig at måten ting er gjort på i forhold til oppkjøp av aksjer i NRS ikke er helt i henhold. Men en slik type strategi gjør jo alle store business folk, slik som f.eks Røkke, han har vell gjort mange sleipe ting for å sikre seg diverse selskaper opp gjennom årene for å si det mildt. Man ser jo hvor han står i business verden nå.

Jeg mener at alle de største eierne i NTS må komme på banen å si HVA de vil med selskapet framover? Skal vi bli større? Skal vi bli mindre? Fortsette som dette i all overskuelig fremtid. Virker som de andre eierne vegrer seg til å mene hva de vil.

Når de har allerede begynt å bli større og har en reel sjanse nå til å bli 6 største oppdrettselskapet i verden så mener jeg at de burde peise på.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.