Grønne aksjer

rischioso
25.01.2022 kl 00:29 3595

Hadde jeg vært posisjonert i Kahoot eller lignende hvor det ikke finnes noen kjente nærstående triggere og ikke minst hvor det finnes tusenvis av håpefulle kortsiktige som utgjør store deler av et betydelig daglig volum - ja, da hadde jeg vært bekymret - men her og nå i disse tider hvor de som har tro på caset sitter og har blitt sittende trofast gjennom den siste stormen og de fleste som er usikre sitter på gjerdet da finnes ikke den slags risk tilstede hvor alle de som avventer på utsiden og den massive shorten som har virket negativt inn på aksjekursutviklingen frem til nå vil hver for seg og til sammen kunne gi tidenes skyv i det PoC meldingen tikker inn - og vi må ikke vente lenge.

USA gjorde en brutal helomvending i kveld og endte i pluss - det vil mest sannsynlig bidra med positivt fortegn for Asia i natt noe som igjen vil roe markedene i Norge, Norden og EU i morgen.

Spesielt i disse tider så er det viktig å ikke glemme at børsen er en plass hvor de tålmodige tar pengene fra de utålmodige tic/tac ... ;)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.