Shipping

RSinvest
24.03.2019 kl 13:41 2415

Fins flere aksjer på OSE, det er klart, men FLNG er vel den mest åpenbare vinneren av en handelsavtale uten å ha så kraftig nedside om avtalen skulle utebli.
Mye taler for at denne avtalen blir signert. Både Xi og Trump er oppegående nok, forhåpentligvis, til å se at verden trenger denne handelen for å holde hjulene i gang. Bare de klarer å være objektive nok og jobbe mot et felles mål heller enn å passe på sin egen stolthet. Om en avtale ikke signeres vil begge tape, sammen med verdensøkonomien. Ser flere saker om den nye "big short" og bla bla. Dette tror jeg ikke på. Konsensus er at det kommer en avtale og oddsen er imot et slikt shortcase.
Hva er den verdt i dag.. sikkert ikke så langt over der vi er nå. Dette er ikke det jeg vurderer. Fremtidig kurs på denne er selvfølgelig ratebasert, men om man tar utgangspunkt i samme ratesnitt som i fjor så er det ikke veldig vanskelig å forestille seg en bra oppside her. Så får vi se om ledelsen klarer å slutte skipene best mulig.
Ellers delte Øystein en sak: https://www.bloomberg.com/news/videos/2019-03-22/bnef-brief-the-bottleneck-at-the-panama-canal-video


Redigert 24.03.2019 kl 13:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.