Farma

kolli89
26.01.2022 kl 19:14 892

Er du sikker på at utryddelse var formålet den gang?, jeg tror ikke nødvendigvis det var formålet, men det ble og kan igjen bli resultatet. For dersom man dehumaniserer en gruppe mennesker og definerer denne gruppen først og fremst som et problem og som en trussel mot "de andres" liv ,om det er (Jøder, Sigøynere eller Uvaksinerte) er ikke vesentlig.
Forbrytelsene som skjedde under krigen i leirene i Tyskland og Polen ble ikke kjent før etter at krigen var over, denne "krigen" er ikke over ennå og vi er den fasen hvor forakten er under oppbygging, de uvaksinerte skilles ut og mister adgang til å opprettholde sine rettigheter. leirene bygges og tas så smått i bruk.
https://tottnews.com/2021/12/07/revealed-australian-quarantine-camp-locations/
Som kjent er "problemer" noe de fleste er enige i at skal løses, og når de farligste kreftene blir satt i sving, så kan det ende med det som den dengang ble kjent som "The final solution"https://www.bitchute.com/video/70CxYdk3dlIC/
Får håpe vi stopper i tide denne gangen.
Denne høringen som ble gjennomført i går burde interessere alle som prøver å finne ut av hva som foregår, og her er det høyst kvalifiserte fagfolk som uttaler seg.
https://brandnewtube.com/watch/covid-19-a-second-opinion-sen-ron-johnson-amp-panel_Wepx9GUcoYGjexZ.html
Redigert 26.01.2022 kl 19:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.