Bil og motor

mishka
25.03.2019 kl 13:05 1810

Tja, hvordan markedet blir for brukte Teslaer er ikke godt å si. I alle fall i Tyskland og Holland har jeg lest at brukte blir solgt gjennom Tesla med en slags bruktbilgaranti på batteriene og FORELØPIG så er det ikke noe å si på prisene.

Det som blir mer spennende i Norge er bilbransjen generelt. Den har utrolig mange arbeidplasser og folk, både selgere og ikke minst mekanikere med gode lønninger. Det alle vet er at med elbil blir det mindre service og det er dette de store importørene lever av. I tillegg har vi en hel skog av bruktbilsjapper med mye bruktimport hvor sikkert 70% er drevet av innvandrere som ikke får seg andre jobber. Jeg tror ikke regjeringa helt vet hvilke ringvirkninger de har igangsatt med den vanvittige ketchup-effekten som blir med så store incentiver. Tid til omstilling er det knapt nå og det er Nav og skattebetalerne som skal få regninga. Det går nesten ikke en dag uten at det er konkurs i et eller annet firma som driver med kjøp og salg av biler.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.