Bil og motor

Basse
26.03.2019 kl 06:37 1655

Den nye Mazda 3 utgaven med de minste motorene kommer ut på omtrent halve prisen av den lavest prisede Tesla 3. Mazda bygger biler av langt høyere kvalitet enn Tesla så en økonomisk bevisst bilkunde velger gjerne Mazda.

Køen av Tesla 3 som folk prøver å bli kvitt på Finn.no blir stadig lengre, den vokser i takt med leveringene fra Lillestrøm.

Sammenligningen Mazda 3 og Tesla 3 skal naturligvis være basert på den nye toppmotoren SKYACTIVE-X. Bensinmotor med mild hybridisering og forbrenningsteknologi som en dieselmotor.

Denne motoren er ikke tilgjengelig i Norge ennå.


Forresten.. studerte det stygge bakvinduet på en Tesla 3 en liten stund før jeg blinket på den med lysa slik at han fikk fjernet seg over i høyre felt på E6. Tesla 3 er kvikk i starten, men som alle andre Tesla er den tregere jo fortere det går. Og trår de over 100 så detter strømmen på batteriet som en stein i kaldt vann. Kan de ikke holde seg i byen, det er ikke kjøretøy laget for fart over lange distanse.
Redigert 26.03.2019 kl 06:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.