Industri

KAWAS
26.03.2019 kl 09:16 2563

Hegnar's intervjuobjekt kunne snakke rimelig godt for seg, men noe nytt utover det vi allerede vet kom han jo i grunnen ikke med. Hegnar's oppførsel er allerede kommentert.... pinlig.

Angående short squeeze og aksjespleis, dette er noe man kanskje burde diskutere noe mer. Ut i fra det flere har antydet tidligere så kan aksjespleis få shortere til å lukte blod. Askjespleis er jo ofte forbundet med selskaper som går dårlig og ettertraktet av shortere. På den annen side, en aksjespleis fører til at det blir færre antall aksjer tilgjengelig for shorting. Og, siden shorting har foregått over lengre tid i REC kan man kanskje tenke seg at det ikke er så mange flere aksjer tilgjengelig for shortsiden akkurat nå. I allefall ikke om at de som sitter long er positive til framtiden i REC. Jeg tipper at med de store potensielle triggerne man har i REC så sitter mange rolig i båten. Skulle vi få en spleis etterfulgt av medling om at triggere slår til (toll, batteri), ja da kan det være duket for en once-a-life-time short squeeze.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.