Bil og motor

26.03.2019 kl 11:03 1654

NÅ kan du få dekket behovet med en billig Kina-telefon. Ikke da. Apple startet en ny epoke, Fylte et behov. Samme med Tesla. Uten de hadde ikke de andre kommet etter. De har et stor teknologisk forsprang ennå. Nå er Apple-hypen mer og mindre borte. Det samme vil skje med Tesla. Synes ellers ikke fokuset rundt Elon Musk er så forskjellig fra det vi så rundt Steve Jobs. Slående likt faktisk. Begge visjonære menn og begge med sammensatte personligheter.

Hatere finnes det plenty av. Det er de som holder det gående på HO. Uten de ville Tesla knapt vært kommentert her. Noen av oss føler at vi av og til må imøtegå de mest absurde påstandene. Basse/ZU er jo ypperstepresten etter at MH ga seg på denne plattformen. Noen andre slenger seg på. Det er de samme hele tiden. Fortjener uten tvil betegnelsen haters.

Siste fra Basse her er at det ligger masse Model 3 på Finn som folk vil kvitte seg med. Sannheten er lett å finne ved et raskt søk. Det er pt kun én Model 3 til salgs for mindre enn nypris, og det er en 2018 USA-import med store begrensninger både mhp garanti, lading og andre ting.
Redigert 26.03.2019 kl 11:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.