Olje

Hugoil
26.03.2019 kl 11:14 3976

Forrige innlegg ble too much og indeksene reagerte ned fra det som må kunne sies å være en rimelig godt treff med topp i "midten av mars".
Det ser ut for at det er buy the dip denne gangen også og at indeksene heller vil sikk-sakke opp gjennom motstanden i et forsøk på å nå ATH, framfør å nå skulle dippe ned.

Det er rimelig stor usikkerhet i markedet om hva markedet skal være usikker om, det er det som er poenget med dagens marked og ikke at det er stor usikkerhet. Så aktørene er litt forvillet:

TROR "IDIOT-RALLY" KAN ENDE MED BØRSKRAKK. Aksjestrateg Peter Hermanrud mener at den kraftige børsoppgangen siden nyttår er et klassisk "idiot-rally". Nå venter han en kraftig korreksjon på opptil 40 prosent. (DN side 16-17)
EKSPERTENE UENIGE OM HVA DE SKAL TRO. Frykten øker i markedet, men økonomene er uenige om hva de skal tro. -Jeg tror risikoen for en økonomisk nedtur er blitt større, sier Swedbanks sjefstrateg Øystein Børsum (DN side 18-19)

Tror ikke disse karene tar i betraktning kapitalflykt ut av euro og dreiningen fra tillit til det offentlige over til tillit ti ldet privat - som vil holde aksjekurser opp, selv om det i den lettere forvillede prosessesn også medfører fluktuasjoner i aksjeindekser mye grunnet dårlig obligasjonsyield og nedgang der med ptoensiell bank og utsatte statsfølger. Men ikke 40% pga dette, samt at retail USA står med en meget stor mengde cash på siden og har begynt å investere. Desember dippen ble benyttet til shortinndekkig i både aksjer og olje- og det var jo ikke så idiotisk.

Olja ligger ukesbull, refuserer dagbear-nivå og lurer på å gå til 72-75.

Ser andre uka i april som en kraftig uke, topp i mai, juli god som ofte og pass på ca 10. aug.
--
Ligger an til en god avslutning på denne uka.
Redigert 26.03.2019 kl 12:10

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.