Bil og motor

26.03.2019 kl 12:31 1644

Det teknologiske forspranget er mye større enn mange forstår. Det vil vare lenge, men selvsagt ikke evig. Typisk melder konkurrentene at de om 2-3 år er i markedet med modeller som matcher det Tesla leverte til kunder for flere år siden. Tesla har ellers fordelen av å begynne på scratch uten en svær ryggsekk å bære på. De har også fordelen av et moderne salgs- og distribusjonsapparat uten fordyrende mellomledd. De har slitt noe med det tekniske, som forventet når en ny produsent bygger biler fra bunn, men det er jo det enkleste å forbedre, og det jobber Tesla med hele tiden.

Ladenettverket er nå bygget ut med CCS. Derfor er det teknisk mulig å åpne det for andre bilmerker, men det er ingen signaler i den retning forløpig. Fantastisk konkurransefortrinn for Tesla. Nettverket er allerede enestående, og utvides i tillegg raskt. Ladehastigheten skal nå dessuten mer og mindre dobles gjennomsnittlig, så biler på tur kan få en meningsfull recharge på 15 minutter.
Redigert 26.03.2019 kl 12:32

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.