Gull og gruve

nopetter
26.03.2019 kl 12:35 985

dette er en gammel artikkel men like aktuell, der Grue gir blanke fan i aksjonærene bare selskapet klarer å sko seg på dem.Hvor har FT vært hvis de mistenkes for naked shorting, de har vel lunch pauser dagen lang i de statlige institusjonene

Nåmistenkes ABO for å ha drevet udekket shortsalg ogkursmanipulasjon i ett av selskapene.Den 27 år gamle Pierre Vannineuse er på farten med stadig nye låneavtaler til kapitaltørste selskaper. Tidligerehar han uttalt til Finansavisen at Alpha Blue Ocean skulle sette opp et nordisk venturefond på ti milliarderkroner i løpet av denne høsten. Selskapet har ikke svar på hvor langt den prosessen har kommet. Foto: SteinarGrini– Jeg ser på hjemmesiden til Alpha Blue Ocean at de skriver at de ertransparente, langsiktige og har høy etisk standard. Dette var joselvfølgelig noe de også fortalte oss i prosessen i våre avtaler. Nåobserverer jeg at det finnes svært ulike syn på hva transparens,langsiktighet og etiske verdier innebærer, sier administrerende direktørAlf Martin Johansen i det norske selskapet Induct.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.