Shipping

Thegoldenone
03.03.2018 kl 14:43 12011

Folkens, vær tålmodige, markedet vil til slutt prise Jin rett. Det som virkelig kan få fart på denne er at ledelsen begynner å betale utbytte hvis inntjeningen tar seg inn betraktlig. Hvis ledelsen stikker av med bonusen selv så vil ikke jin bli priset særlig høyt.

Det jeg liker med Jin er et ledelsen er konservativ og har stor fokus på å klare seg gjennom etthvert dårlig bulkmarket. De har gjort rett å kutte ut utbyttet i mange år slik at de har sluppet å komme i finansiell trøbbel eller å utvanne aksjonærer. De har også kjøpt masse aksjer i sitt eget selskap noe jeg tolker som at de selv har "skin in the game" og sannsynligvis ikke vil r..vkjøre aksjonærene. Så er vel dette også et Hong kong selskap som generelt oppfører seg bedre og har regnskap man kan stole på vs kinesiske selskaper.

Per i dag kan det virker som om selskapet er underpriset i forhold til inntjeningen i dette kvartalet og utsiktene fremover. Men hvem vet hva som vil skje?
Redigert 03.03.2018 kl 14:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.