Farma

rischioso
27.03.2019 kl 21:37 1140

Mener å huske for bare kort tid siden så mente du at også ledelsen i PHO stod til stryk - det er gjerne de som vet minst som tror de vet best ...

Det er svært få selskaper hvor eksisterende aksjonærer jubler når det gjennomføres en emisjon nettopp fordi den i de fleste tilfeller kjøres med rabatt. Så kan man jo henge seg opp i i størrelsen på rabatten og kanskje tidspunktet, men gir det ledelsen en stryk karakter?

Nei, selvfølgelig ikke - det er vel svært få om noen som har interesse for dette caset som er ute etter en ledelse som er spesialister i å gjennomføre en emisjon - man er posisjonert i denne fordi ledelsen er svært dyktige i det de er betalt for å drive med og ikke minst at teknologien har et milliardpotensiale og her er svaret et rungende JA og det på begge deler.

Så får de som ikke har fått med seg det heller fortsette å fokusere på snøen som fallt i fjor og alt annet uten betydning mens de som skjønner bedre fokuserer på at selskapet nå er godt posisjonert finansielt og det en god stund fremover noe som igjen styrker grunnlaget for den videre utviklingen.
Redigert 27.03.2019 kl 21:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.