Farma

rischioso
27.03.2019 kl 23:41 898

Nei, det er nettopp det som er helt misforstått. Det at selskapet skal fokusere på aksjekurs og bearbeide den gjennom å oppdatere markedet i tide og utide. Det er akkurat det samme refrenget fra visse aksjonærer både i PCIB, NANO, PHO og nå i TRVX.

Det de skal gjøre er å jobbe målrettet for og skaffe reelle og varige aksjonærverdier gjennom å levere over tid og ikke fortløpende melde synsinger for å tilfredstille noen gjennom å trigge kursnivået midlertidig - en slik tankegang er kortsiktig og av samme grunn kommer også den samme messingen fra nettop kortsiktige.

Selskapet er forplktet til å melde når det er noe av verdi og melde og ikke for å pleie kursen kortsiktig.Tror man noe annet så er det ikke selskapets ledelse som står til stryk, men heller de som påstår noe slikt ... ;)

Hadde de ikke hentet inn penger så ville noen ha messet om at det snart må hentes inn penger så da hadde det vært negativt. Nå som man har hentet inn penger og man er godt skodd i lange tider fremover så var det noe galt med det også det være seg både tidspunktet og rabatten. Ikke lett å skulle gjøre alle til lags hvor det virker å være noen som aldri kan gjøres til lags uansett hva man gjør, men akkurat den støyen kan jeg leve med så lenge ledelsen gjør det de er satt til å gjøre - noe de frem til nå virker å ha gjort ... :)
Redigert 27.03.2019 kl 23:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.