Industri

upsndowns
28.03.2019 kl 09:53 1060

Blir litt forundret av noen aktører på forumet, "hango" skiller seg ut da han lovpriser og fordømmer om hverandre. Men synes det er rart at ikke Boktransporten kjøper seg inn igjen, var jo nettopp dette du gikk å ventet på. Sjansen for at det nå ikke blir oppstart er lik 0. Dette er ene og alene et spill for galleriet med delstatsadvokaten som dirigent, alt for ikke å miste ansikt og tjene noen slanter. Sannheten er at det har vært fint lite utslipp ved anlegget. Tror faktisk saken hadde løst seg FORTERE dersom det faktisk hadde vært utslipp. Delstaten fant den rikeste syndebukken, tok feil men holdt løpet ut og får betalt. NHY nølte, ga til slutt etter og måtte betale i dyre dommer. Lærdommen her er at neste gang er det bedre å blånekte, kjøre gransking med en gang og levere dette til domstolen / delstaten før de rekker og koke sammen tvilsomme forskningsmiljø og andre gribber.

Ikke annet å gjøre nå enn å se fremover , hele situasjonen har tross alt vært en gedigen kjøpsmulighet da jeg aldri hadde kjøpt NHY på 60. Var bare kjedelig at jeg kjøpte 6 mnd for tidlig til nå et snitt på 39.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.