Bil og motor

28.03.2019 kl 10:34 1134

Model 3 kunne reserveres i 2016 og bestillingene begynte i desember 2018. Ved årsskiftet var det ca 4000 biler bestilt. Det er per dags dato utlevert drøye 5000 biler. Det vil si at i tillegg til alle som har ventet i tre år så er det mange som har bestemt seg veldig nylig som har fått bil allerede. Som f eks jeg som reserverte og bestilte i desember og fikk bil i forrige uke. I tillegg ser man at det er mange som bestiller nå i mars og får bilen i løpet av mindre enn to uker.

Så salget av Model 3 kommer nok til å fortsette i ganske god fart og bilen er allerede på tiende plass totalt av antall elbiler på veien i Norge i dag. Og neste år kommer Model Y som virkelig kan bli en norsk folkebil.

Når det gjelder "utslippsfrie" dieselbiler som liksom skal ta rotta på elbilene så må man jo bare le litt. Hvorfor i all verden skulle noen som har funnet ut at elbil funker fint til alt annet enn langturer på autobahn (hvor det pisses på flaske for å slippe å stoppe) bry seg om dieselbiler? Vi er ferdige med forbrenningsmotorer. De føles fullstendig utdaterte og det vi ser nå av "fantastiske" lavutslippsmotorer er bare krampetrekninger fra en døende teknologi og en bilindustri som har sovet i timen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.