Olje

bæærnt
28.03.2019 kl 11:03 2273

Du trenger ikke se lenger enn til styrets formann i IOX - Mr Quevedo - som har nære relasjoner med Old Andes. Deriblant Integra som Foreigner har påpekt mottok cash i fjor høst etter at PGR innfridde noen forpliktelser til selskapet etter fusjonen i 2017. Integra satt (eller fortsatt sitter) på interesse i LLA-49 som omtales i dokumentet som Foreigner viser til i dag. Det er en av ialt 8 lisenser som PGR solgte seg ut av (30% andel) i november i fjor. Sannsynligvis så kontrollerer/eier Integra 100% av disse lisene pr idag.

edit: Har nevnt dette før så beklager repetisjonen. Det hevdes at eiergruppen bak SLS/Petroland sammen med andre interessenter gjorde DD på disse 8 lisensene, men trakk seg som mulig kjøper pga egen risikovurdering. Særlig på grunn av store gjenværende forpliktelser til ANH. Men slikt kan man jo alltids forhandle på nytt ved å gråte over sin syke mor. Duya, Dry Season som aldri kommer etc....................:)
Redigert 28.03.2019 kl 11:18

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.