Bil og motor

mishka
28.03.2019 kl 14:40 1240

Ja, jeg som langkjører mye har en del "regler" for hvordan ting gjøres for å være effektiv. Helst ikke kjøre vekk fra motorveien for å tanke. Derfor er svenske bensinstasjoner noe dritt, for man må ofte langt ut av motorveien. Skal man "lense" så unngå bensinstasjoner. Det er mye raskere på rasteplasser. Eneste ulempen med det er at damer ikke liker dasser på rasteplasser. De liker helst toaletter vi har på tyske bensinstasjoner som er gullende rene, heter sanifair og koster eur. 0,70.

https://www.sanifair.de/en.html

Og så er det dette med at vi nesten aldri i skandinavia blir stående lenge noe sted for lunsj. Ganske enkelt fordi maten stort sett er helt pyton. Bedre da å ha medbragt mat. I Frankrike derimot..... Da kjører man inn i en småby for å spise lunsj på restaurant. I Tyskland har heldigvis Nordsee begynt å ha fillialer på bensinstasjoner så man kan få seg en baguette med noe sjømat. Og tyske baguetter er jo helt magiske sammenlignet med Subway, Bigbite og annen søppel.
Redigert 28.03.2019 kl 14:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.