IKT

7invest
01.04.2019 kl 13:07 2025

@dubium
Mitt poeng er at KIT er ofte mulig å plukke billig når børsene er sure. Den er relativt illikvid (ofte stor spread da). Jeg sier at PE~14 er ikke «grisebillig” hverken for KIT eller OBX, som begge er små i de utenlandske aktørenes øyne. Jeg er litt inn og ut av KIT. Kjøpte nå sist på ~ 8.3 , men ikke mer enn at jeg kan fylle på om den faller lavere (dersom jeg fremdeles tror de vil levere).

Jeg har ingen konkret «riktkurs», men her er
a) https://bors.e24.no/#!/instrument/KIT.OSE , med kursmål 11 og 3 kjøpsanbefalinger
b) en link til en som forsøker å regne på det for KIT : https://t.co/W5qVxWUg32?ssr=true
En bør imidlertid ikke gå seg blind på slike kursmål. Kursene på børsen bryr seg lite om slikt, dersom det er panikk som råder...
OBX er en «risk on» børs (kun 0,3% på verdensbasis), det samme med NOK. Så børsklima betyr mye for slike små selskap som KIT. Det kan man utnytte.

Siste innspill. Dette forumet er FULL av daytradere som hjemmer seg bak ulike nick. De hauser aksjer opp og ned i et forsøk på å skape grådighet og frykt blant «nykommere». Det kan de så trade på. De kommer ofte med påstander med lite «substans» eller referanser. De henviser ofte kun til / kopierer info fra selskapet selv. Siden du er svensk antar jeg du kjenner til Gottodix ( https://t.co/udw9hTpSAR?ssr=true ). Sjekk hans blogginnlegg (eller vlogg «3 snabba») om Fing, og hvordan hele meglerstanden tok feil da de blindt stolte på guidingen fra selskapet.

En bør derfor være sterkt kritisk til alt en leser her inne og gjøre sine egne vurderinger (som alltid)
Redigert 01.04.2019 kl 14:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.