Transport

ksandal
02.04.2019 kl 08:08 2024

Journalister er noen falske rotter, sånn er det bare. De er noen klikkhorer som skriver det som gir et ekstra klikk. Sannhet, fakta og ære betyr ikke noe lengre for en Journalist. ( det finnes noen få unntak, men neppe i Norge) Det samme går igjen i TV nyheter, all media. alt dreier seg om oppmerksomhet og folks HUNGER etter skandaler og andres ulykke. Det er trist at det er blitt sånn. personlig skjønner jeg ikke hvorfor folk gidd og kjøpe en avis lengre, da det står mer som er sant i DONALD DUCK enn f.eks VG, BT, Dagblad mm.

1 million kroner i pressestøtte pr ansatt jorunalist i Norge er snittet i norsk media. det er på tide og fjerne hele pressestøtten, de har rett og slett ikke livets rett om de ikke klarer seg på egenhånd.

Men kan vi støtte bygging av fuglekassser i polen for og få folk interessert i ornitolgi, kan vi kanskje støtte en stakkers Jorunalist også, selv om han lyger hele tiden... Det samme gjelder jo Asylsøkere. ingen snakkker sant, men vi støtter dem likevel :-)
Redigert 02.04.2019 kl 08:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.