IKT

jularbo
03.04.2019 kl 09:20 1509

03/04-2019 09:15:58: (KIT) Kitron inngår avtale med Efore Group:

(2019-04-03) Efore Group, med hovedkontor i Espoo i Finland, har valgt Kitron ASA som produksjonspartner for deler av deres EMS-produksjon. Kontrakten danner grunnlag for et langsiktig partnerskap og har en potensiell verdi på rundt 25 millioner kroner det første året med full produksjon.

Kontrakten omfatter produksjon av kretskort og høynivåmontering. Produksjonen vil foregå ved Kitrons anlegg i Litauen.

- Med deres kompetanse og kapasitet innen EMS-tjenester, anser vi Kitron som en svært verdifull strategisk partner for deler av vår produksjoner i EMEA fremover, sier Ruben Tomassoni, VP Operation i Efore.

Efore er et internasjonalt selskap som designer og produserer spesialtilpassede og standardiserte likestrømssystemer og likestrøm-/vekselstrømforsyninger for et bredt spekter av krevende profesjonelle bruksområder, inkludert telekom, industri, medisin, belysning, kraftforsyning og forsvar.

- Kitron har som mål å samarbeide med de viktigste aktørene innen våre definerte markedssektorer. Efore er et ledende selskap innen industriell teknologi for kraftomformingssystemer, og vi ser flere muligheter for våre to selskaper i tillegg til kontrakten vi nettopp har signert, sier Israel Losada Salvador, drifts- og salgsdirektør i Kitron.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.