Grønne aksjer

Strategi
05.03.2022 kl 09:33 5619

Mye bra innlegg på denne tråden nå, aksjonærene selv om mange er små (er ikke ubetydelige) tråden leses også av større investorer som er tilsluttet store «meglerhus» «fond» og/ eller store enkelt investorer.
Det er viktig at det vi legger ut her er nyansert, troverdig og at det er forankret i tilgjengelig informasjon i markedet.
Basert på denne «tilgjengelige informasjon» er det selvfølgelig lov til å dele sine tanker om hvor dette bærer kursmessig osv. det er en naturlig konsekvens av noe man prøver å sette seg grundig inn i.
Vi så på i går at kursen lå sidelengs nede på 17 tallet etter å ha vært oppe i 19.95 tidligere i uken.
I går fredag sluttet kursen på «Tradegate» på 1.892 Euro - 18.50 NOK i oslo sluttet vi på 17.70 NOK.
Sannsynligvis vil dette tilsi en åpning et stykke over 18.50, muligens over 19.-
Vi får se, men noe å forberede seg på.
Som kommunisert her på tråden vår det litt økning i posisjoner på topp 20 lista også og vi får håpe dette fortsetter, det er uansett et sterkt signal.
Som nevnt mange ganger på tråden er shortsiden i aksjen under sterkt press og med 8.291 818 aksjer short så det er mye som skal dekkes inn.
Dette er ikke bakgrunnen for at jeg er utrolig interessert i Qfuel som aksje, det er teknologien, partnere, fremtidsplaner selskapet har kommunisert, potensialet i markedet, oljepris, tilgang på råvare og ikke minst bærekraftig teknologi.
Men det er jo slik at «short « ikke har noen følelser for våre verdier, heller ikke for selskapsverdier, de kaster seg på med mange millioner aksjer i short basert på «for eksempel « som i dette tilfelle med Qfuel en driftsstans ( som i ettertid viste seg å være ubetydelig).
Denne grådigheten får vi nå sannsynligvis stor nytte av i form av en «motor» som vil øke stigningstakten opp et godt stykke (en liten Tesla) squeeze.

Ikke mat «grisen» med dine aksjer, du kan fort bli løpende etter.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.