Grønne aksjer

Bulldog
05.03.2022 kl 10:46 5546

Det beste er å forholde seg til selskapet og hva ledelsen sier - om det er en ledelse en kan tro på. Dagens ledelse mener jeg en kan tro på. De jobber på med det utgangspunktet de har tatt over. Media tar også utgangspunkt i presentasjoner og Q-tall slik at en kan faktasjekke hva de skriver.

Eksempel fra Q-4 webcast:: I think the plant is built, you can say on a standard that we will normally not do. At least, not where I came from in the oil industry. https://seekingalpha.com/article/4491283-quantafuel-asa-qntff-ceo-lars-rosenlov-on-q4-2021-results-earnings-call-transcript

Det har jo vært mye trøbbel på Skive og de er ærlige om det og årsaker. Jeg tenker det er en styrke og ikke en svakhet. Teknologien fungerer 100% men tidligere CEO gikk snarveier i konstruksjonen rundt teknologien. Neste fabrikk vil bli en stor stor fabrikk og en stor suksess rett fra opstart.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.