Grønne aksjer

rischioso
06.03.2022 kl 23:08 5810

Ja, Skive fabrikken har frem til nå vært en videreføring av teknologien fra småskala til storskala med mange mindre justeringer undervegs og det vil nå etter siste modifisering som nå er i sluttfasen dreie seg om produksjons optimalisering med stadig økende produksjon fremover og hvor man forventer positiv cashflow allerede innen 30.06.22 - om knappe 15 uker.

Skive er ment å være blue-print for den videre ekspansjonen hvor tidslinjen fra bygging av nye fabrikker til full produksjon vil bli langt kortere - Lego, Plug and Play.

KUN knappe 6 hele børsdager igjen til selskapets egen estimering for oppstart av produksjon som er satt til innen mid mars (15.03) så en bekreftelsesmelding på at linje 2 alternativt både linje 1 & 2 er i produksjon kan tikke inn hvilken dag som helst fremover - og når det skjer - ja, da starter også reprisingen med positivt fortegn for alvor hvor en historisk høy short vil måtte starte inndekkingen og som vil booste oppgangen ... ;)

Fortsatt fin søndag!
Redigert 06.03.2022 kl 23:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.