Grønne aksjer

rischioso
07.03.2022 kl 13:11 5195

Hadde det bare vært en analyse, men det er det ikke - det er facts. Hele poenget om man skal få med seg større deler av en oppgang er nettopp å kjøpe når få vil ha og selge når alle vil ha - ikke omvendt .. ;)

Når det kommer til upstream relaterte case så er det ingen hemmelighet at de har slitt de siste 2 årene med vanvittige underskudd og stadig høyere gjeld og da er det heller ikke rart at de får en peak sammen med økt oljepris - utfordringene forsvinner jo ikke over natta av den grunn, men flott for selskapene at de nå kan hente penger på et langt høyere nivå og flott for de traderne som traff på veien opp (med forbehold om at de er smarte nok til å ta gevinst mens de kan) og således plukker drops mens vi andre som ikke løper etter noe som allerede har gått mye og heller velger å plukke godt rabatterte aksjer i case som ikke trenger å hente penger og som veldig snart skal reprises -når det skjer så kommer alle andre og skal ha aksjer, men da til en langt høyere pris hvor vi som var tidlig ute ikke bare får drops, men hele konfekten - det var poenget ... ;)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.