Farma

Oppgang Kommer
04.04.2019 kl 11:16 1707

De som syter og klager over kursen og alt som blir gjort feil i Photocure hver dag, vil i god tid innen årets utgang av 2019 måtte finne seg noe annet å klage på, for i inneværende år vil de fleste bli fornøyd med kursutviklingen, om enn ikke akkurat i dag eller i morgen.

Selskapet konsenterer seg nå om proritet 1, og det er å få utplassert flest mulige scope på kortest mulig tid i USA og få opp bruksfrekvensen på disse, og å få til en avtale med Olympus som vil ta ca 2 år å få FDA-godkjent.

Prioritet 2 er å gjøre aksjen mye mer tilgjengelig for amerikanske investorer innen årets utgang, da anslagsvis sept-nov 2019.

Aksjen vil begynne å `gå`på forventninger innen (fra 1 uke til 4 måneder fra nå), og i mellomtiden kan man benytte anledningen til å laste opp, og med det øke både makt og pengeavkastnng på kort, mellomlang og lang sikt så lenge aksjene er billige.

Den såkalte kechup-effekten kan komme 1-2 år før man antar at selskpet vil tjene store penger på sin aktivitet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.