Industri

Rockall
NRC 05.04.2019 kl 08:19 2697

Nå tror jeg NRC-aksjen begynner å bli temmelig lei av aksjer som NEL, SSO osv., og at den også vil være en grønn aksje, for er den ikke det..? Jeg syns absolutt det.

Sterke markedsutsikter i Norden med økende budsjetter, og mye spennende som skal skje bare i Norge:
https://www.jernbanedirektoratet.no/no/aktualiteter/2018/-et-positivt-jernbanebudsjett/

https://nrcgroup.com/

Det mest spennende jernbanelandet er kanskje Finland, med mulige gigantprosjekter med jernbane mot Kirkenes i nord og jernbanetunnel under Finskebukta mot Estland i sør. NRC har nylig posisjonert seg i Finland.

Ved nye krisetider kan det hende at jernbanebudsjettene økes ytterligere, som ledd i en motkonjunkturpolitikk. Kan det gjøre aksjen sikrere..? Tenk på det... Noe annet kan bli at jernbanen kan ses mer i sikkerhetssammenheng. Ved eventuell omfattende fiendtlig jamming som truer flysikkerheten, så kan det hende at jernbanen blir et enda bedre alternativ.

Sist, men ikke minst... Toget som grønn transport. Jernbanenettet elektrifiseres, og sammen med mer konkurransedyktige tider sammenlignet med annen transport, så kan toget bli en vinner med NRC på laget, forhåpentligvis som den største kakespiseren. Det kan bli solide utbytter fra selskapet etter hvert, og det ser også ut til å kunne ende børsferden sin med å bli kjøpt opp.

Lite spennende..? Nope..:)-

Det går selvfølgelig an å trade grønne aksjer også, og f.eks. hoppe inn i NRC fra enkelte andre grønne aksjer der RSI-indeksen har nådd urovekkende høye nivåer som 90 pluss. Gjør man seg kjent med et utvalg av grønne aksjer, og ikke prøver å kunne alt om alle, så kan det bli suksess.
Redigert 05.04.2019 kl 08:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.