Dagens tema

Zorin
05.04.2019 kl 10:48 834

At de ønsker å hjelpe mennesker i nød.
Vi snakker 7000 flyktninger i året. Det bør ikke være noe problem. Men da kan ikke regjeringen kutte på norskopplæringen deres! Gi dem 1. Norskundervisning, samfunnsundervisning og utplasser dem i næringslivet! Få de raskt ut! Det å sitte "hjemme" da forfaller man, om det er etnisk norske tenåringer som er "lei" eller andre.Norge trenger mer arbeidskraft! Og flyktninger gitt de får språk og samfunnopplæring og ikke spredt hat etter dem hele tiden, vil bli gode norske samfunnsborgere. Og skulle noen bryte loven, har vi et rettsvesen som tar seg av dem, som den tar seg av andre kriminelle. Mennesker er mennesker! SÅ er er det bare å ta inn! Det er bra for norsk økonomi i lengden!

Når det gjelder voldtekter, så er det greit å merke seg at det for eks. var anmeldt 13 voldtekter blant russen i fjor. Jeg ser skjelden eller aldri slike saker nevnt her på HO. Kun når flyktninger er innvolvert.

https://www.dagbladet.no/nyheter/filmet-russevoldtekt---det-har-vi-ikke-sett-for/70950513
Redigert 05.04.2019 kl 10:55

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.