Dagens tema

convert
06.04.2019 kl 13:04 503

Alle som har hatt det minste kontakt med de som styrer og steller i det offentlige helsevesenet, kjenner til hva som er viktigst; Nordmenn skal jobbe lengst mulig, og så daue på post. Ingen pleiekostnader og masse skatteinntekter. Folketrygdens gjeld til vedkommende, forsvinner.

I alle kommunale inntakskontorer for pleietjenester, går de kun rundt og håper at folk skal daue fortest mulig, slik at køene blir kortere og måltallene for lederne bedre. Hvis folk blir sjuke, skal de holdes hjemme lengst mulig. De pårørende skal ut utnyttes så langt det lar seg gjøre.

Mange ansatte i offentlig helsevesen gjør en kjempejobb. Men hele konseptet går ut på at brukerne er en utgiftspost, en pest og en plage. I private løsninger er brukerne kunder, og kunder behandler man bra.

Uansett...det AP driver med nå er å fylle landet med trengende negre og muslimer. Dette går på bekostning av nordmenn som har behov for tjenester, bl.a. i helsevesenet. Et skammelig svikerparti.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.