Farma

Computum
06.04.2019 kl 13:56 1453

Det er svært få skribenter på Hegnar som har solid bakgrunn fra bransjen og som kan si noe mer meningsfullt enn å gjenta det som kan googles av informasjon på nettet og som publiseres fra selskapene..
Snøffelen var svært aktiv på Hegnar før. Han virket svært godt kjennt med bransjen og skrev på en måte som innga tillit. Jeg mener bestemt at han for mange var en "trigger" for å kjøpe både PCIB og PHO og en "garantist" for at disse selskapene ville ha de største forutsetningene for å lykkes. Nå er han blitt stille på Hegnar og er også ganske sjelden frampå på "ekkokammeret" Tekinvestor. Det vi derfor er henvist til her på Hegnar er endeløse repetisjoner av argumenter FOR suksess fra folk som stort sett har få forutsetninger for å uttale seg med faglig tyngde. Det blir mest TRO, selvom flere tydeligvis trives godt i rollen som skråsikre spåmenn.
En avslørende svakhet ved disse selvsikre forståsegpåerne er at de har vanskelig for å takle motforestillinger. Da faller de gjerne ned på "slag under beltestedet" i mangel på gode motargumenter. Den som er sikker i sin sak lar seg ikke velte av pinnen av at noen er uenig.
Vi er mange som har hatt følge fra Biotec Pharmacon til Photocure og PCIB. Bravi er en av oss. Noen har lagt både Biotec og Photocure bak seg og satset alt i PCIB, mens andre sitter med en pott i alle tre og kanskje i både NANO og TRVX i tillegg. Skuffelse etter skuffelse avbrudt av noen friske kursløft innimellom har det vært. Ikke rart noen begynner å stille spørsmål ved om alle sektor-selskapene kan lykkes, når det statistisk er så dårlige odds. Det er ihvertfall på høy tid med tydelige signaler om at de ikke alle bare sliter for å overleve.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.