Farma

d12m
21.03.2022 kl 13:25 1628

Klipper fra norsman sitt innlegg 2. februar

"Faktisk er det slik at monteringen av den nye linja pågår for fullt og skal etter planen settes i drift fra 1. mars.
"I forbindelse med monteringsarbeidet av produksjonslinje to har bedriften måtte stenge produksjonen i seks uker. Den eksisterende linja starter produksjonen igjen 9. februar, mens den nye venter enda noen uker før den er klar."

Men så kommer innfasing av ny produksjonslinje slik at det går en tid før man er fullt oppe og går. Der kan vi klippe fra en epost (som ligger på Xtrainvestor) fra Vistin sin IR. Epost er sendt i etterkant av artikkelen norsman bygget sitt innlegg på.

"Selv om det nevnes konkrete mål for oppstart og produksjonsvolum i 2022, er det viktig å påpeke at det fortsatt er usikkerhet knyttet til bl.a. faktisk oppstart, ramp-up og hva vi kan forvente av produksjonsvolum i 2022. Normalt er vi konservative i hva vi deler av fremtidsrettet informasjon, men vi planlegger å være mere konkrete rundt MEP installasjonen og noen andre faktorer i forbindelse med Q4 presentasjonen, den 17. februar."
Redigert 21.03.2022 kl 13:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.