Industri

pusimiga
REC 07.04.2019 kl 11:58 3418

REC Silicon (REC) aksjen har vist en meget svak utvikling i mange år nå, men kan være iferd med å etablere en bunn rundt disse nivåene.

Aksjen stiger fredag formiddag med solide 8,25 prosent til 0.768.

Det utløses nå flere positive tekniske signaler for REC-aksjen.

Blant annet så bryter aksjen opp i fra en stor triangel konsolideringsformasjon (jf. dagsdiagram nedenfor i saken her).

Videre så bryter aksjen opp igjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt, og gir med dette ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen fremover.

Det er også nær ved å utløses det kraftige positive tekniske signaler som heter 'Golden Cross signal'.

Dette er et signal som utløses når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter over 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette er nå nær ved å kunne skje for REC-aksjen (jf. dagdiagram nedenfor).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og MACD signaliserer videre oppgang for REC-aksjen på kort sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har nylig utløst kjøpssignal for Rec Silicon (REC), jf. diagram 'SignalListen' nedenfor i saken her.

SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Basert på det samlede tekniske bildet for Rec Silicon, og de nå positive tekniske signaler som utløses for aksjen, så vurderer Aksjeanalyser.com REC-aksjen som en spennende kjøpskandidat.


RALLLYYYY VARSEL
Redigert 07.04.2019 kl 12:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.