Offshore

Anywhere
08.04.2019 kl 09:31 4995

Archer knallet rett i motstanden på 200-dagers glidende snitt ved start. Det skal alltids kriges litt for å dra gjennom der, men jeg regner med at nye støt kommer i løpet av dagen. Det er tydelig at det er kommet kjøperinteresse, og den vil vedvare ganske langt oppover, men man ønsker selvsagt å vente ut mer aksjer til salgs så lenge man kan.
Aksjen ligger med RSI som tilsier høyere stigningstakt, og utfallsrommet i RSI er fortsatt solid på oppsiden.
Det er et første long-bullish signal ved 50dagers kryss over 100 dagers glidende snitt, men det solide vil komme om et par uker da 50 dagers krysser 200-dagers. Det betinger at aksjen drar snarlig over 5,90, opp mot 6,4 og holder seg godt over 5,90 en tid.
MACD er også just gått i kjøp, og volumbalanse er meget positiv. Mye tyder på at Archer har dannet en bunnformasjon som utvikler seg troverdig og gir grunnlag for en solid rebound fremover.
Foreløpig gnir en del seg i øynene og lurer på om oljeprisen vil holde seg rundt 70 eller over, og i så fall er grunnlaget for Archers forretning så bra at man vil se aksjen trekke til nivåer rundt 12-14 mot sommeren.
Redigert 08.04.2019 kl 09:32

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.