Offshore

Anywhere
08.04.2019 kl 11:58 4720

Med oljepris der vi nå ligger, så er det grunn til å tro at DLS og QES vil bevege seg stadig positivt oppover, og dermed vil det bidra til høyere verdsettelse av assets og bedret balanse hos Archer. Det er ikke gitt at vi skal håpe at DLS eksempelvis selges (om det ikke er god pris..) da solide resultater i underliggende selskaper vil trygge bankenes gjennomgang av Archer, og god refi uansett vil skje. Et salg kan så oppstå på et enda modnere stadium , da pengene kan få langt mer attraktiv utnytting for aksjonærene enn ren gjelds-sanering. I vinduet vi har nå fremover er det ikke utfordring for Archer å bære gjelden slik den er (og minker), og da kan gjelden i stedet opptre som en gearing som aksjonærene kan hente solide multipler ut av...

Ref SDRL, så er det edruelige kursmål på over 170/aksje. Selskapet er refinansiert og der i gården vil det forsøkes å skape utbytter så overhodet raskt som man kan. I Fredriksen-ånd kan det fort også skjer i Archer. Enig i de to som gode bet på oljepris på dagens nivåer fremover.
Redigert 08.04.2019 kl 12:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.