Shipping

Volf
09.04.2019 kl 09:55 4028

FLNG:CLARKSONS PLATOU TAR OPP DEKNING MED KJØP, KURSMÅL USD 18,5
Oslo (TDN Direkt): Clarksons Platou Securities tar opp dekning på Flex LNG-aksjen med kjøpsanbefaling og et kursmål på 18,5 dollar, ifølge en oppdatering mandag.

Meglerhuset venter at LNG-shipping-markedet vil bedre seg inn i 2020, selv om det nåværende spotmarkedet er lavt og svakt grunnet mangelen på arbitrasjemuligheter, og anser timingen for en investering som passende.

"Med John Fredriksen som hovedaksjonær, som er et sterkt track record i å bygge shipping-selskaper som er foretrukket i offentlige markeder, mener vi at Flex LNG har attraktivt oppsidepotensial", skriver Clarksons Platou.

I oppdateringen pekes det også på at videre oppside kan komme fra utbytte, hvor fri kontantstrøm i et midtsyklisk marked på 75.000 dollar pr dag vil gi 2,10 dollar pr aksje, og kan derfor støtte en verdsettelse på 21 dollar pr aksje ved en 10 prosents yield-prising.

HH, finans@tdn.no

TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.