IKT

Ikaros200
10.04.2019 kl 11:12 3028

Her kan det jo være flere årsaker til at man velger å melde....

Det ene kan jo være at man som dommedagsprofetene som står å tjene på kursfall, hvis navn ikke trengs nevnes, hevder at selskapet bare prater tull for midlertidig å løfte kursen (hva som skulle være poenget med dette en uke eller to unnslipper meg, det eneste må i så fall være at økokrim følger dårlig med markedet).

Det andre er at selskapet mener at dette nærmer seg såpass og det er såpass mange som har informasjon om det, at en ønsker å informere markedet slik at det ikke skal handles i aksjen med ulik informasjon (innside). Det er i så fall prisverdig.

Så gjenstår det å se hva som blir fasiten....men om det ikke skulle materialisere seg så blir det et tillitsproblem som vil slå tilbake på selskapet, og rimelig poengløst. Med det lave volumet som er i askjen er det heller ikke særlige muligheter for større aktører å komme seg ut over natten. Så skremselspropagandaen ser jeg foreløpig som det minst sannsynlige.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.