Farma

gunlove
10.04.2019 kl 22:18 2538

Trenger man å forføre noen med utgangspunktet og potensiale som Pho har idag? Australia gir nå også refusjon for bruk av Hexvix i undersøkelse av blærekreft. Markedet reagerte idag, mulig MW også dekker inn. Det som skrives på HO skal ikke være årsaken til at man velger å kjøpe aksjer. Jeg forutsetter at de som investerer sine sparepenger faktisk bruker mer tid enn å lese på forum før de investerer. Hvis ikke er ikke aksjemarkedet noen plass å være i.

Jeg har sagt det tidligere, jeg vil ha nye investorer inn. Gjerne amerikanske, så kan de norske investorene heller investere i olje og fisk. Ikke at det er noe galt, men det er noe gammeldags over måten mange aksjonærer tenker på. Det er greit å være skeptisk til farmasi, det er jeg og, men se hvor Pho står idag i forhold til øvrige farmasi/biotek selskap, de er i en unik situasjon. Slik tilstanden er nå, det er mer overraskende at kursen ikke er over 100 kr eller mer. Svært få selskap innen denne sektoren kommer så langt som Pho er kommet. Les og forstå, etterpå er det bare å forsyne seg med gi bort aksjene som tilbys. Det er ganske fantastisk at dere uten aksjer fortsatt kan kjøpe aksjer til slike priser.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.