Farma

Londonmannen
10.04.2019 kl 23:11 2434

gunlove
Synes som vi to har samme erfaring fra Algeta og at vi begge har bestemt oss for det samme når det gjelder PHO. PHO er en særdeles potent aksje og vi er mange som undrer oss over at kursen fortsatt ligger og surrer nede på disse nivåene. Men samtidig vet vi at der ikke skal mye til før denne raketten virkelig skyter til værs.
Ved årsskiftet var der utplassert 157 scope i USA. Dette antallet vil trolig passerer 200 før vi skriver juli 2019 og nærmere 300 enn 200 når vi kommer til årsskiftet. Vi vet også at når nå problemene med flexiscope er løst og refusjonsordningen er trådt i kraft, så vil vi for det første få en stadig større andel av totalantallet være flexiscope og at brukerfrekvensen av scopene vil øke på.

Jeg har selv hevdet at 2H 2019 vil være tidsrommet da vi virkelig vil se raketten skyte i været, men jeg kan slett ikke utelukke at det skjer tidligere.

Her er det bare å glede seg og bite seg fast og undertrykke eventuelle plagsom høydeskrekk.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.