Farma

gunlove
10.04.2019 kl 23:41 2061

Jeg er ikke i tvil om at dette går veien LM. For meg er dette muligheten jeg har ventet på etter Algeta, at det skulle bli i farmasi sektoren er overraskende for meg. Jeg satset mye i Nel og har et solid overskudd derfra, men valgte å hoppe av da jeg tror Pho er lurere å satse på. Det handler om å se selskapet for hva de er idag og enda bedre, hva de faktisk kan bli. Det må være en reell mulighet for at de kan bli giganter og det kan Pho bli. Hvert scope som blir utplassert er som en kontrakt for min del, dette er repeterende penger på konto. Pasienter ønsker, urologer ønsker, AUA ønsker og gud vet hvem som ikke ønsker at Pho skal dominere dette markedet. Vel, hva Power, bravi, somsa og hvem andre som mener de ikke kommer til å dominere mener, blokker folkens, ikke la slike stoppe dere fra å investere i et farmasi selskap som andre sammenligner med å vinne fotball VM. Så jævlig vanskelig er det å komme igjennom FDA godkjennelse, PHO har gjort det med en overbevisning som mangler sidestykke.

By the way LM, Bergen er Norges beste by :)) og jeg håper Brann får sin revansje etter at dommeren har gjort sitt i forrige kamp.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.