Farma

Londonmannen
10.04.2019 kl 23:49 2048

Onuk
Jeg kan ikke nekte deg å være negativ til PHO og som sådan antar jeg at du som flere sv de negative skribentene, ikke tør ta i PHO som et investeringsobjekt. Og dem som fortsatt gidder lese innlegg på HO får nok tilstrekkelig med negative input fra deg og andre skeptikere. Og like lite som dere tar høyde for den eventyrlige utviklingen PHO kan oppleve, så føler ikke jeg noe ansvar for å servere et negativt syn jeg ikke har tro på.
Ber om at du skjønner såpass. Og som jeg tidligere har fremholdt utallige ganger; våre skriblerier her på HO har nada zero innvirkning på kursutviklingen. Det er helt andre krefter som styrer kursen.
Jeg forventer også at dem som vurderer å investere i PHO har vert nok til åbenytte andre kilder enn innlegg på HO som grunnlag for sine avgjørelser.

Ja, jeg har stor tro på PHO sin fremtid. Det er min tro og jeg tvinger ingen andre å tro på det samme som meg. Men jeg vet hvilke aksjer jeg har hatt tro på og hvilke
«Himmelferder» jeg har hatt gleden å få være med på.

Ha en riktig god natt! Brann vant 2-1 så mye skal til for å ødelegge denne kvelden. Selv ikke surpomper vil evne det. ;-))

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.