Farma

rischioso
11.04.2019 kl 09:39 1263

Etter hvert så må jo kassa fylles opp om ikke selskapet leverer for det er begrenset for hvor lenge man kan levere underskudd. Q1 ble nok enda et minus kvartal noe vi vil få bekreftet i mai og mitt bet er at også q2 vil bli rødt - mao, med det i minnet så er det jo ikke å forvente at kursen skal trigges.

Det som blir spennende og se er utplasseringstakten hvor den blir vanskeligere å slå for hvert kvartal fremover nettopp fordi det er blitt utplassert flere på tross av at de fortsatt ikke tjener penger.

Likeså vil det bli interessant å måle brukerfrekvensen sett opp i mot nettopp utplasseringen for det hjelper jo ikke med flere utplasserte Scope om de ikke brukes nok da det er som kjent en betydelig kostnad for selskapet relatert til utplasseringen.

Man skulle jo tro at krysningspunktet på et eller annet tidspunkt vil komme og det burde egentlig ha kommet med tanke på antall utplasserte Scope pr i dag - men når det så ikke er skjedd så er det altså bruken som er for liten.

Så kan man jo spørre seg hvorfor er brukerfrekvensen pr Scope så lav når selskapet kvartal etter kvartal melder at interessen er økende?

Da måles interessen i utplasserte Scope og ikke i bruken og det er jo bruken pr Scope som må opp for at det skal kunne leveres overskudd og når det ikke skjer så er jo ikke interessen så høy som selskapet melder - i alle fall ikke der det betyr noe ...
Redigert 11.04.2019 kl 09:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.