Farma

focuss
11.04.2019 kl 10:14 1284


Du skriver: "Fremtiden er jo noe ingen av oss kan forutse" Det har du utvilsomt rett i, derfor må den enkelte investor legge til grunn det scenarie han/hun mener virker fornuftig.

Hvor er vi nå? Vi er der at vi har fase 3 studiet bak oss, ett studie som definerer oss som best i klassen i et 12 milliarders kreft marked. Vi har fått alle de myndighets privilegier vi kan drømme om. Vi er i disse dager i gang med lansering av flexible scope med Cysview i surveillance settingen poliklinisk. En lansering som vil resultere i at dersom man finner kreft som en del av oppfølgingen, så kan man fjerne det der og da.I USA så gjennomføres 1,2 til 1,4 millioner surveillance prosedyrer i året.

Så hva gjør en investor med dette? Har man tro på at dette blir en suksess så kjøper man aksjer i Photocure. Har man mer tro på TRVX så kjøper man der. I hvert fall de som har noe igjen å kjøpe for.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.