Farma

rischioso
11.04.2019 kl 10:23 1260

Det er en viss forskjell på det å selv ha troen og det å ikke akseptere at det finnes kritikere som peker på tallenes tale. Selskapet har som kjent en historie hvor det mang en gang er argumentert for at det skal tas store markedsandeler og at selskapet skal levere overskudd - slik er det altså ikke gått.

Med det i minnet og med tallenes tale de siste 6mdr så er det jo ikke noe som tyder på en endring av historien.

Argumentene til de som har troen er jo at dette skal ta helt av og skulle ha tatt av for lenge siden - når det ikke har skjedd og ikke ser ut til å skje - i alle fall ikke med det første så bør man kunne diskutere hva som kan være årsaken og ikke blåse av alt som pirker i dagens realiteter og tviholde på at alt skal bli så mye bedre frem i tid.

Spørsmålet mitt er hvorfor hiver ikke alle seg over noe som sies å være så mye bedre enn alt annet - er det fordi man ikke har et ønske om å bruke noe som er bedre alternativt at det er større krefter (Big Pharma) som ikke har et ønske om det eller er det fordi det kanskje ikke er så veldig mye bedre enn det eksisterende?

Dette er relevante spørsmål som bør kunne diskuteres uavhengig om man er ute eller inne.
Redigert 11.04.2019 kl 10:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.