Fiskeri og oppdrett

hill
13.04.2019 kl 22:47 1689


Hvor bra det blir å drive oppdrett på land, spesielt i varme strøk, gjenstår å se.
De av oss, som har spist reker fisket på Vest-Grønland og også har smakt reker som var fisket i varme Persiske Gulf,
vet det er stor forskjell på smaken. De som fanges i kaldt vann på Grønnlands-kysten, smaker vesentlig bedre
enn de som fanges i varmt vann.

Tenker det blir tilsvarende med lakseproduksjon, spesielt på land i varme strøk. Fisken vil ikke få smak som Atlantisk laks.
I tilfelle må det kjøling til av vannet i merden og da bli det dyrt og ulønnsomt.å produsere i varmere strøk.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.