Eiendom

Klinkekulå
16.04.2019 kl 00:20 1318

det mange glemmer,er det er "vi",mannen i gaten som styrer inflasjon og deflasjon,vi aler opp det forbruket vi ønsker å oppnå..

slik som det psykiske i markedet foregår,-etter mange år med prisstigning,-spesiellt på Huspriser,foregår i slik trend der når f.eks. "Ole" byr 2 450 000,- ...så skal du ikke vente for lenge etterpå der "Jens" og hans frue kjøper samme hus,og byr 3 560 000,- .

og huslånbankene gnir seg i hendene og gir ut lån og setter da kunder ut på et finansiellt eksperiment der det hevdes at rentene kommer til å være lave lenge.

de skyldige(bankansette) påstår på sin side å støtte denne forklaringen på de høye utlånene til kundene for huskjøp med en syltynn bortforklaring på denne praksisen,-pga markedet....markedet styrer prisene.

fakta er at så lenge trenden(utlånsveksten fra bankene) holder høytt tempo,-så blir "øynene" til folk tilfreds med husprisene,-selv om de om enda flere år til kan være gjerne det DOBBELTE av det vi opplever idag.


mitt poeng her,er at å skylde på at "noen" tar opp et lån på 100 - 150 tusen for å kapre seg drømmeboligen,-har INGENTING med den virkelige potensielle kriseklimatisering rundt lån og boligpriser som har bygget opp i løpet av årene som har gått.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.