Olje og energi

spaggio
17.04.2019 kl 13:06 2698

Jeg tror knapt hva jeg leser. For det første går du igjen rett på personen og "håner" at noen har en annen mening enn deg selv. For det andre "kanskje skjer om 3 år". Du som har fulgt Nels historie gjennom snart ett århundre vet du hvor lang tid det tar men nye teknologi og implementering av denne ! Hvem har tjent på Nel hvis en ser bort fra at aksjeverdiene har hatt en særdeles hyggelig utvikling ? 22 emisjoner på 7 år, økende tap på drifta og marginal omsetningsøkning (organisk) de siste årene.
Det er fremdeles noen her inne som tror at Nel er i fokus på en bilprodusents show og sitter og håper på at Milton skal tvitre om de som evt. skal levere fyllestasjoner til bilene ( som er langt fra finansiert) Det kan fort ta 3 år her også før det blir fart i sakene, eller ?
For øvrig når tror du selskapet leverer overskudd på drifta ? Som sagt aksjekursene har steget enormt men å regne på P/B eller P/E de nærmeste 10 er utfordrende "
Redigert 21.01.2021 kl 08:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.