Olje og energi

Ypsilon 7
17.04.2019 kl 13:46 2454

E24:
Analysesjef: – Nå blir det mange flere kontrakter på Nel
33 minutter siden · Hans Jordheim
– Dette var nesten for godt til å være sant. Nikola er i rute og hadde ingen negative nyheter å komme med. Her blir det mange flere kontrakter på Nel og de blir sannsynligvis nødt til å bygge ut elektrolysør-kapasitet i USA, sier analysesjef Karl Johan Molnes i Norne Securities til E24.
Nel-partner Nikola arrangerer i går og i dag Nikola World 2019. Her har de vist frem sine hydrogenelektriske lastebiler som etter planen vil innta veiene om noen år.
Molnes satt oppe og så nattens show og ble mektig imponert.
– Noen ganger er det bare slik at folk leverer på det de sier.
Han hadde på forhånd sagt at gode nyheter vil kunne gi positiv bevegelse i Nel-aksjen, siden det norske hydrogenselskapet i fjor landet en milliardkontrakt med lastebilprodusenten.
Ved åpning var det imidlertid en rimelig sideveis utvikling i aksjen og i 13-tiden er den ned 1,3 prosent til 6,1 kroner.
Norne Securities har et kursmål på 7 kroner som vil revideres etter påske. Molnes kan ikke si hva det blir, men røper at det i alle fall ikke blir lavere.
Redigert 21.01.2021 kl 08:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.