IKT

19.04.2019 kl 10:33 1304

Casiasia: det er jo svært gode nyheter! Det er jo et annet selskap også? Vi må ikke glemme at tog-ordren kom i orden som følge av at flytogsjefen hadde sett en CG på en flyplass. Flyplasser og nå jernbane er fantastiske utstillingsvinduer. Heller ei å glemme er at denne ordren ble levert i Q1 sammen med flere andre småordres. Hvorfor noen fortsatt er så pessimister på Strongpoints fremtid og priser oss likt som appen til Vollvik (Geddit), eller lavere enn Thinfilm for eksempel? Det er jo for meg årets påskegåte sammen med aksjene som er "forsvunnet". For sikkerhets skyld er vi to mann som jobber med akkurat den saken.

Jeg har ringt og snakket lenge med VPS og Nordea. Det er sendt e-poster. Det morsomme er at ingen kan svare oss og denne problemstillingen er ukjent for de. Saken er at det mangler kjøper av 249K aksjer forrige uke, mens selgerne er synlig. Til sammen mangler vi kjøper på godt over 500K aksjer.
Redigert 19.04.2019 kl 11:34

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.